Momentum

Gezond gewicht verliezen en op gewicht blijven.

momentum

Wat is Momentum?

Momentum® is een snelwerkend, effectief afslankprogramma voor mannen en vrouwen met overgewicht, maar ook voor mensen met een verkeerde vetverdeling. De dieetfase telt slechts 24 dagen, maar minstens even belangrijk: dankzij ons slimme 3 Fasenplan voorkom je het beruchte jojo-effect. Slank worden en slank blijven: twee doelen op zich. Om af te slanken en je streefgewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Daarom heeft Momentum® een uitgebalanceerd 3 Fasenplan ontwikkeld. Geen wondermiddel, maar een effectief programma waarmee je gewicht verliest in slechts 24 dagen en vervolgens leert om je behaalde streefgewicht te behouden. Eenvoudig en met minimaal effect op je sociale leven.

Wat kun je verwachten van Momentum?

Het Momentum® afslankprogramma bestaat uit 24 doses Carnitrin®, 45 Multi Vita capsules, een 3 Fasenplan (met een uitgebreide handleiding, tips & tricks en smakelijke weekmenu’s), een handig dieetoverzicht en een meetlint om je behaalde resultaten bij te houden. Basisbegeleiding door een gecertificeerd consulent is inbegrepen en intensieve begeleiding is uiteraard ook mogelijk.

Waarom Momentum?

  • Gezond programma met snel resultaat
  • Lekkere recepten (vlees/vis/groente/fruit)
  • 2 ondersteunende voedingssupplementen
  • Geen shakes of poeders
  • Geen jojo-effect door 3 Fasenplan
  • Gratis E-mailbegeleiding
  • Bewezen gezondheidsvoordelen

Het 3 Fasenplan van Momentum?

Momentum® is opgebouwd in 3 overzichtelijke fasen: een dieetfase (24 dagen), stabilisatiefase (21 dagen) en een levensfase (rest van uw leven). Om het eenvoudiger te maken je nieuwe gewicht te behouden én je gezondheid te bevorderen heeft Momentum® een aantal ondersteunende producten ontwikkeld.

Fase 1 - Dieetfase

Fase 1 – de Dieetfase – duurt 27 dagen en draait voornamelijk om het kwijtraken van overtollige ongezonde vetten. Deze fase bestaat uit een vet- en koolhydraatarm dieet met gezonde en lekkere recepten, 2 voedingssupplementen: Carnitrin® en Multi Vita en professionele begeleiding (live of per e-mail).

Fase 2 - Stabilisatiefase

De Stabilisatiefase is een periode van 21 dagen waarin het dieet langzaam wordt aangevuld, zodat je gewicht stabiliseert (lees: geen jojo-effect) en vaak zelfs nog wat afneemt. Streefgewicht nog niet bereikt? Dan kun je gerust langer in fase 2 blijven. Het voedingssupplement Momentum Carnitine biedt - waar gewenst - ondersteuning en daarnaast wordt aanbevolen Multi Vita te blijven gebruiken.

Fase 3 - Levensfase

In de Levensfase krijg je handvatten aangereikt voor - je raadt het al - de rest van je leven. In deze fase pas je bovendien toe wat je in fase 1 en 2 hebt geleerd over gezonde keuzes maken. Deze fase draait vooral om het vinden van een balans die bij jou past.

 

Dali-wellness

Dali-wellness

  • ‘s-Heerenbergseweg 40, 7038 CD Zeddam
  • 06-53329170
  • info@dali-wellness.nl

Like ons op Facebook

keyboard_arrow_up